40 dones es formen en el curs de cuidadors i atenció domiciliària

Ahir pel matí es van entregar els diplomes acreditatius del Curs de cuidadors i atenció domiciliària a les 40 dones de Benicarló que han participat. El curs està emmarcat en el programa ‘Itineraris integrats d’inserció laboral’ que està duent a terme la nostra Regidoria de Benestar Social amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social. El curs ha estat de 80 hores de durada. Les participants s’han format en aspectes relacionats amb la Llei de dependència, la higiene i l’atenció sociosanitària, les cures en gent gran dependent i primers auxilis.

A l’acte van assistir la nostra portaveu i regidora de l’àrea de Benestar Social, Marta Escudero amb l’alcaldessa de la ciutat. Ambdues van declarar que «l’accés a l’ocupació és de vital importància en els processos d’integració de persones vulnerables o en risc d’exclusió» i han animat a les participants a continuar formant-se «perquè aquesta és la millor manera de poder accedir al mercat laboral i, per tant, d’optar a un model de vida autònom i independent».

El programa ‘Itineraris integrats d’inserció laboral’ està finançant per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i s’emmarca en el programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 del País Valencià . Tot conduït i gestionat per tres tècniques especialistes en l’àmbit de la integració i l’orientació laboral que formen part de l’equip de l’Àrea de Benestar Social.

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari