franjo perfil-facebook
Nascut a Benicarló el maig del 1974, Franjo Tejedor és nét, d´una banda, dels Sants i dels Galls, famílies treballadores de Benicarló, i de l´altra, nét d´immigrants castellans i aragonesos.
És Llicenciat en Ciències de la Informació, i actualment exerceix com a professor de Valencià a l´IES Ramon Cid de Benicarló, i a més és director de la productora audiovisual El submarinista del 4tB, especialitzada en la producció d´audiovisuals relacionats amb la natura i la mar i la gravació subaqüàtica. En l´actualitat, també col•labora amb l´editorial Sankara en l´edició de llibres juvenils en català.

La seua trajectòria professional com a periodista està íntimament lligada a la TV, especialment a RTVV i Canal+. També ha col•laborat amb mitjans com Mediterráneo, El Dissabte o Ràdio Benicarló, entre d'altres. A més, és bussejador professional i operador de càmera subaqüàtica; i ha guionitzat diferents sèries televisives relacionades amb la mar per a diferents mitjans de comunicació.
Pel que fa a la seua participació en el teixit associatiu benicarlando, és membre fundador del Club de Pilota Valenciana Arrea-li Bona de Benicarló; i membre de Xarxa Educativa Solidària Xarxes, que desenvolupa diferents projectes educatius a Nicaragua i a la nostra comarca. Les seues aficions giren totes al voltant del cinema, la literatura i l´esport. Però també és un gran amant de l´aventura, i quan pot li agrada desenvolupar qualsevol activitat sobre la neu, sota la superfície del mar, o sobre dos rodes. Així ha realitzat llargs itineraris amb bicicleta per Islàndia o seguint el riu Danubi des de Baviera fins a Budapest.