Ivan Ferreres perfil-facebook
Ivan Ferreres, nascut a Castelló el 1979, de pare i mare benicarlandos, és casat i pare d'una nena de 3 anys.

És Diplomat en Educació Social per la Universitat de València i va treballar com educador al Centre de Menors El Segre de Lleira i també al Centre Reeducatiu de Menors el Pi Gros de Castelló. Actualment reballa com a operari de planta a la multinacional química IFF Benicarló.

Ideològicament es defineix independentista i d’esquerres, i conseqüentment tot el que això implica… movent-se durant la seua època d’estudiant en els cercles de diversos col·lectius assemblearis juvenils de l’esquerra independentista i mantenint aquestes afinitats en l’actualitat.

Decideix formar part d’aquesta llista, sense pertànyer a Esquerra o Compromís directament, per la maduresa que demostra aquest pacte i les ganes de treballar pel nostre poble en concret i per recuperar el nostre País Valencià, actualment en mans d’aquells que no l’estimen.
En l'àmbit d'associacions, és soci de l’Ateneu Cultural de Benicarló, per ser una associació que defensa els trets culturals del nostre poble. Soci de la Penya Barcelonista i soci del Club Esportiu Benicarló, a més d’un dels components del grup d’animació Gol Roig 1921.
Tambè vinculat al món de les falles des de menut, va formar part de la comissió de la Falla els Cremats durant vora 12 anys. En l’actualitat continua lligat a la falla com a soci.
A més a més el seu gust per la música Jamaicana ha fet que actualment siga un dels impulsors d’una nova associació la “Bló. Youth Sound”, en procés d’oficialització, i que pretén la difusió de tots aquests estils musicals d’arrel jamaicana, la vegada que donar suport a la resta de moviments culturals alternatius de Benicarló que en tinguen la necessitat.
La seua passió per l’esport i la natura, fan que el seu temps de lleure el dedique a la pràctica del “trail running”.