Josep Maria
Josep Maria va néixer a Vinaròs l'any 1977. De pare rossellà i mare benicarlanda, sempre ha viscut a Benicarló. Va estudiar auxiliar de sanitària a Vinaròs, i fa 15 anys que treballa a una coneguda empresa de distribució de pintura per a cotxes ubicada al terme de Peníscola.

La seua principal afició és el teatre; ja fa 17 anys que s'hi dedica de manera amateur, passant per diferents grups com Teatro de Guardia, Diabolus (del que és membre des de fa 15 anys) o Entrevents, i també col·laboracions amb els Dimonis de Vinaròs, Pelina o Xarxa Teatre. A més enguany ha pogut participar a l'obra L'Estel del Collet, on ha interpretat ni més ni menys que el paper de Sant Gregori, de la qual cosa es sent molt orgullós.

Sempre aprofita per pujar a un escenari, i quan no ho fa participant en una obra de teatre ho fa com a presentador de gal·les solidàries, d'associacions esportives, per a les penyes, etc.

Es considera molt faller, ja que fa 9 anys que és membre de la Comissió de la Falla el Campanar, on ha exercit, com no, de presentador.

Josep Maria es troba molt pagat de ser benicarlando, i sempre ho diu allà on va, i és que li agrada molt viatjar.