Juan Gomis perfil-facebook
Juan Gomis, casat i pare de 2 fills, va néixer a Dénia l'any 1976. Degut al treball de son pare, va passar la seua infància per diferents pobles i ciutats de la Marina Alta i la Safor (Oliva, Dénia, Xàbia, Calp, Teulada entre d'altres) fins que el 1994 va marxar a València on va cursar estudis de Ciències Biològiques i posteriorment Ciència i Tecnologia dels Aliments.

En acabar la carrera va estar una temporada a l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA) encara que per motius laborals, es va traslladar a Madrid l'any 2002 on va començar a treballar com Assessor Dietètic a un centre de nutrició i dietètica de la cadena Naturhouse. Des de 2006 viu a Benicarló i actualment és propietari del centre Naturhouse de Vinaròs. Així mateix és membre de l'Associació Espanyola de Fitoteràpia.

L'any 2011 ja va formar part de la candidatura municipal del Bloc-Compromís per Benicarló, i també va ocupar el 5é lloc a la llista provincial de Castelló per a les eleccions generals del mateix any. Actualment és cap de comunicació de Compromís Benicarló i responsable de campanya de Compromís-Esquerra Republicana per a les eleccions municipals de maig.

Apassionat de la música de Jean-Michel Jarre, és el webmaster de la seua pàgina web oficial a Espanya així com de la seua pàgina de Facebook.