Victoria Cerdà perfil-facebook
Victoria Cerdà, advocada de 49 anys, ocuparà el lloc número 20. Nascuda a Benicarló, casada i mare d'un fill de 15 anys és Llicenciada en Dret per la Universitat de València.
A més, ha cursat estudis de post-grau en Especialització Professional Universitària en Assesorament i Prestació de Serveis als Estrangers per la Universitat de València, així com diferents cursos de formació continuada, com ara, Dret Immobiliari, Dret de Família, Herències, ...

Inicià la seua activitat professional com aprenent al buffet de Juan Vicente Rambla Sanz en 1989, i és advocada en exercici des de 1990 i sòcia del bufet "RMC, ABOGADOS ASOCIADOS, SLP" de Benicarló. Està especialitzada en Dret Contenciós Administratiu, i és la responsable del servei públic gratuït d'informació i assessorament en dret de família i estrangeria, depenent dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola. A més, és membre de l'Associació Espanyola d'Advocats de Família, AEAFA.

En quan a les seues aficions destaca sobre tot el cant, ja que és membre de la Coral Polifònica Benicarlanda, associació de la que va ser presidenta i actualment és la tresorera. També és una apassionada del cinema i el esport. I una de les coses que més li agraden és gaudir del seu temps lliure amb la família i els amics.