El curs escolar comença amb normalitat a Benicarló

El regidor d’Educació, Ximo Bueno, ha fet una valoració de l’inici del curs escolar i ha destacat la «total normalitat amb què ha començat el curs». Bueno també ha ressaltat que «al contrari del que passa en altres llocs, Benicarló no perd alumnes, sinó que en guanya, la qual cosa genera dificultats perquè ens obliga a trencar ràtios». Així, en el cas de primària, des de l’octubre de l’any passat fins al setembre d’enguany, Benicarló ha guanyat 23 alumnes.

En el cas de primària, entre tots els centres compten amb 31 vacants en tots els cursos. Les possibles dificultats comencen en P3, on hi ha quatre vacants lliures entre els cinc centres, de manera que en cas de matricular-se més de quatre nous alumnes ja es trencarien les ràtios establertes de 25 alumnes per classe.

Respecte a les aules per a xiquets de dos anys, Bueno ha afirmat que «Benicarló no té espai per a ubicar aquestes aules. Tots els centres haurien de fer remodelacions o instal·lar aules prefabricades per tal de poder crear aquests espais per als alumnes de dos anys».

Quant a l’educació secundària, el regidor ha confirmat que, al contrari que a primària, en total queden més vacants disponibles i les ràtios estan més equilibrades. Per contra, l’inconvenient dels dos centres d’educació secundària públics radica en la necessitat de millora de les instal·lacions.

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari