DEMANEM LA DIMISSIÓ DE LA REGIDORA DEL PARTIT POPULAR, MARÍA JOVANÍ.

Des de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Benicarló, del qual formem part els grups polítics Compromís –ERPV, rebutgem l’espectacle que va realitzar, al ple del passat 31 de maig, la regidora del Partit Popular de Benicarló, María Jovani.
L’espectacle que va realitzar va ser una falta de respecte cap a l’Alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles. Va convertir el Ple de l’Ajuntament en un circ. No podem consentir aquests actes on es falta el respecte a un càrrec públic i, per tant, a tota la ciutadania benicarlanda que està allí representada.
La intervenció que va realitzar mostra el nivell i cultura política de la regidora del Partit Popular que és còmplice de les seues intervencions i, especialment, el seu portaveu que les permet. No podem permetre que l’insult estiga present en la política benicarlanda i, encara menys, que no es prenguem mesures cap a ella.
Per tant, des de l’equip de govern en el qual estem juntament amb el PSPV-PSOE, exigim la dimissió de la regidora María Jovaní. Demanem que siga responsable del que va realitzar al ple i siga conseqüent amb els seus actes. Una persona que falta el respecte a la màxima autoritat de Benicarló no pot seguir dins de les institucions benicarlandes.
Aquesta mesura seria la més adequada, si no es realitza, significaria que el Partit Popular dóna suport a aquest tipus d’actuacions en el Ple de l’Ajuntament, que no fan més que deixar en mal lloc les institucions públiques i la política en general. Un suport a aquesta regidora, a més, significaria que les intervencions públiques que realitze el Partit Popular són mentides, ja que la Sra. María Jovaní va mostrar la part de la política més maleducada que hi pot haver.

                    GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS – ESQUERRA REPUBLICANA DEL PAÍS VALENCIÀ.

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari