PORTES OBERTES AL CENTRE SOCIAL MUNICIPAL “LA FAROLA”.

 

Aquest divendres, 27 d’abril, el Centre Social Municipal «La Farola» celebrarà una jornada de portes obertes, d’11.00 a 13.00 hores, per tal de «traslladar a l’àmbit municipal la iniciativa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, dins de la campanya de la Generalitat «La quarta pota», que té l’objectiu de donar a conéixer i difondre el treball que estan realitzant des dels equips de Serveis Socials», com ha reconegut la nostra regidora de Benestar Social, Marta Escudero.

Marta ha afirmat que «l’objectiu també és donar a conéixer els programes que s’ofereixen des de l’àrea i transmetre els trets principal del nou model de serveis socials». A banda, ha remarcat que «la campanya és necessària perquè cal eliminar les etiquetes negatives que envolten els serveis socials». «Els serveis socials no són únicament per a la gent que es troba en una situació complicada; són per a tot el conjunt de la població perquè abasteixen accions molt àmplies: l’educació, l’atenció individual, a famílies, xiquets, etc.»

Així, «La quarta porta» és una campanya amb un doble objectiu: en primer lloc, canviar la noció de què els serveis socials són exclusivament per persones en condicions difícils i, en segon lloc, consolidar la idea de què els serveis socials són una pota imprescindible de l’estat del benestar, juntament amb l’educació, les pensions i la sanitat. «Amb aquesta campanya pretenem que la ciutadania conega “La quarta pota”, els serveis socials disponibles en el propi municipi»

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari