Es presenta la segona edició del “Petit Festival”

El regidor de cultura, Josep Barberà, i la presidenta de l'associació Petit Festival, Sònia Llorach

El regidor de Cultura, Josep Barberà, i la presidenta de l’associació Petit Festival, Sònia Llorach, han presentat avui la segona edició del Concurs de Cantautors amb la Veu Petita, únic certamen de l’estat per a llengües minoritzades. Els guanyadors actuaran a Benicarló durant els concerts de divendres 19 i dissabte 20 de maig.

Barberà ha destacat la col·laboració de la regidoria amb les nombroses entitats locals, tot indicant que l’Ajuntament coorganitza el festival emmarcant-lo en la campanya global “El centre batega”. Els participants hauran d’enviar dues cançons originals, pròpies i no comercialitzades, amb un màxim de dos músics, en català, èuscar, gallec, aragonés, asturlleonés o occità abans de dissabte 8 d’abril. El jurat atorgarà dos premis de 600 i 500 € i el públic un altre de 300 €, mitjançant votació popular al facebook del Petit Festival, on també poden consultar-se les bases.

Llorach ha presentat els membres del jurat d’aquesta edició, molt vinculat a Benicarló per diferents vessants: el regidor Josep Barberà, els músics Lissy López, Leo Tejedor i Pep Mirambell (guanyador de la primera edició) i el filòleg Carles Lluch. Ells seran els encarregats de valorar la música, les lletres i la interpretació de les obres presentades.

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari