Presentada la programació al voltant dels “Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2017”

L’alcaldessa Xaro Miralles i el regidor de Cultura, Josep Barberà, han presentat avui l’extensa programació cultural amb motiu de la setmana dels “Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2017”, i on l’acte central tindrà lloc al Parador de Turisme, com a celebració del 80é aniversari de l’obra “La Velada en Benicarló”, de Manuel Azaña.

Així, dissabte 30 de setembre hi tindrà lloc una conversa sobre ciència, divulgació i art, la presentació de les obres guanyadores, l’acte de lliurament dels premis i el sopar literari. Enguany el sopar s’obre a tota la ciutadania que així ho desitge, reservant per 30 € el seu cobert al Parador de Turisme des d’este dimarts 19. L’assistència a tots els actes previs és lliure, sense obligació de quedar-se al sopar.

Altres activitats programades són l’obra de teatre “Terra Baixa” amb Lluís Homar, la sortida a Benassal per a visitar la Fundació Carles Salvador, exposicions i el sorteig a cada comerç del IV Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat “Por pequeño que parezca”.

Miralles i Barberà han fet una crida a la implicació dels benicarlandos i benicarlandes per a participar i gaudir dels actes previstos. Així, l’alcaldessa ha destacat “l’aposta important amb un salt qualitatiu i quantitatiu”, mentre que el regidor ha destacat que els premis “s’emmarquen en l’aposta per la política cultural de Benicarló, que ens van permetre ser finalistes com a Capital Cultural Valenciana”.

Podeu consultar tots els detalls de la programació a la web municipal: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org/r2h/files/20938.pdf

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari