Els pressupostos participatius ja estan en marxa

Les propostes ciutadanes escollides als pressupostos participatius de 2017 ja han començat a executar-se. Dels 12 projectes escollits per executar-se aquest any, ja s’han portat a terme dos de forma completa. El Museu d’Art Urbà consisteix a embellir edificacions deteriorades i solars urbans abandonats, a més de construir el Museu d’Art Urbà que fomente la participació d’artistes i que millore el paisatge urbà. L’altre projecte és la Inclusió de xiquets amb diversitat funcional a l’escola d’estiu que consisteix a disposar de places per a xiquets amb discapacitat funcional i de monitors especialitzats.

Durant el mes d’octubre s’adaptaran dos parcs infantils inclusius, amb l’adquisició de gronxadors adaptats a les necessitats dels xiquets amb diversitat funcional. A novembre està previst que puguen estar finalitzades les senyalitzacions de platges nudista i de mascotes. L’aparcament per a bicicletes en U invertida, serà un dels projectes que es portaran a terme a curt termini. La resta de projectes està previst que estiguen finalitzats abans d’acabar l’any.

A causa de l’èxit dels pressupostos, amb l’objectiu de millorar el procés de cara als pressupostos participatius 2018, hi ha disponible una enquesta de valoració ciutadana a l’apartat de Participació Ciutadana del web municipal, disponible fins al dia 15 d’octubre i servirà per a conéixer l’opinió ciutadana respecte d’aquest procés de participació. Per a poder millorar per a futurs anys.

Resultat d'imatges de pressupostos participatius

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari