La XIII Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa a Benicarló

 

El dijous 26 d’abril Benicarló acollirà la XIII Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa. Allí s’informarà de tota l’oferta educativa de cicles formatius que es pot trobar en els diferents centres formatius de la zona. Enguany, a banda dels centres habituals del Baix Maestrat, també participaran centres educatius de les Terres de l’Ebre.

L’alcaldessa de Benicarló i la regidora de Joventut, Susana Pérez, acompanyades per Carmen Climent, cap d’estudis de cicles formatius de l’IES Ramón Cid, i per Raúl Martínez, coordinador de pràctiques del mateix centre educatiu, han presentat la XIII Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa. La nostra regidora ha nomenat algunes de les novetats que s’oferiran respecte a altres anys com la distribució, que serà en forma d’oval perquè en el seu centre es puga servir com a zona de conferències o d’explicacions de les ofertes formatives.

Els centres educatius de secundària del Baix Maestrat i el Montsià, eixiran al carrer per mostrar tota l’oferta educativa de cicles formatius. Enguany, la plaça de la Constitució de Benicarló serà l’escenari de la trobada, en la qual participaran l’IES Serra d’Irta d’Alcalà de Xivert, l’IES Joan Coromines i l’IES Ramón Cid de Benicarló, l’IES José Vilaplana i l’IES Leopoldo Querol de Vinaròs, l’IES Maestrat de Sant Mateu, el Centre d’Educació Especial Baix Maestrat de Vinaròs i el Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló, a banda d’alguns centres educatius de les Terres de l’Ebre.

L’oferta que acumulen tots aquests centres va des d’estudis agraris, d’administració i gestió, de màrqueting i comerç, edificació i obra civil fins a electricitat i electrònica, energia i aigua, hoteleria i turisme, informàtica i comunicacions, instal·lacions o sanitat, entre d’altres, a banda del Batxillerat Artístic.

About Author

Connect with Me:

Afegir Comentari